Kort presentation av Anne-Christine Smith:
Anne-Christine Smith arbetar sedan mer än 25 år som organisations- och utvecklingskonsult. Socionom med fortbildning inom förändringsprocesser, pedagogik, konfliktlösning/medling, arbets/organisations psykologi, samt psykosocialt arbetssätt. Intresset för det friska och kreativa, att uppmuntra varje människa att använda sin potential har alltid varit starkt. Därför har hon även utbildat sig till internationellt diplomerad kundaliniyoga och meditationslärare.
Smith Utveckling AB har Högsta Kreditvärdighet och har varit AA-ratade sedan 1999 enligt Soliditets Kreditrating.
Arbetets inriktning är: Ledarskapsutveckling, Team- och grupputveckling

Författare till böckerna: Giraffspråket- Känslans kommunikation en väg till kontakt och förändring. Har sålts i över 15 000 ex. HÄR och NU -medveten närvaro genom kundaliniyoga och giraffspråket.

Anne-Christins arbetssätt utgår från en bred erfarenhet från Ledarskap och Utvecklingsarbete. Dels från arbetslivet men även från ett engagemang inom idrottsrörelsen/skidåkning där Anne-Christine coachat sin son Maximilliam Smith till att lyckas med SM-guld i Big Air samt tävlingar internationellt i newschoolers.

Fokus har legat på att skapa goda relationer med mål i sikte.

”Anne-Christine Smith var kanon, väldigt skicklig på att få folk att prata. Hon kunde sitt område och man märkte att hon gillade sitt jobb”
Deltagare, The Swedish ClubOmdömen och respons från några kunder!Smith Utveckling AB är godkänd som leverantör till Göteborgs stad och samverkande kommuner.

Göteborgs Stads Upphandlings AB har godkänt Smith Utveckling AB som Manegement- och organisationskonsult gällande verksamhets- och organisationsutveckling.
Inom området genomför vi verksamhetsanalyser för stöd vid utveckling och förändring. Målet är att stärka organisationen och höja kompetensen för att öka effektiviteten. Arbetet sker i nära samarbete med ledningen för att skapa hållbart genomförande.

Smith Utveckling AB är även godkänd som konsult för Chefs- och medarbetarutveckling avseende chefsutveckling, ledningsgruppsutveckling, team/grupputveckling samt medarbetarutveckling.
Arbetet är lösningsfokuserat utifrån verksamhetens mål och visioner. Chefens och medarbetarnas erfarenheter och kunskaper är utgångspunkt för analys, genomförande och uppföljning av konkreta handlingsplaner. För en stödjande och lärande utvecklingsprocess.

Smith Utveckling har godkända underleverantörer samt har ett brett professionellt nätverk vilket bidrar till att vi kan fylla flera olika funktioner med kvalitetssäkring.

Västra Götalandsregionen har förlängt pågående avtal med Smith Utveckling gällande Konsulttjänster ledarskap/personal/organisation.